Ansvarsfraskrivelse

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål om ansvarsfraskrivelsen til nettstedet vårt, er du velkommen til å kontakte oss via e-post på [email protected]

Ansvarsfraskrivelse for horwath.no

All informasjon på dette nettstedet – https://www.horwath.no/ – publiseres i god tro og kun for generell informasjon. horwath.no gir ingen garantier for fullstendighet, pålitelighet og nøyaktighet av denne informasjonen. Enhver handling du tar på informasjonen du finner på dette nettstedet (horwath.no), er strengt på egen risiko. horwath.no er ikke ansvarlig for tap og / eller skader i forbindelse med bruken av nettstedet vårt.

Fra nettstedet vårt kan du besøke andre nettsteder ved å følge hyperkoblinger til slike eksterne nettsteder. Selv om vi bestreber oss på å tilby bare lenker av høy kvalitet til nyttige og etiske nettsteder, har vi ingen kontroll over innholdet og naturen til disse nettstedene. Disse lenkene til andre nettsteder innebærer ikke en anbefaling for alt innholdet som finnes på disse nettstedene. Nettstedeiere og innhold kan endres uten forvarsel og kan oppstå før vi har muligheten til å fjerne en lenke som kan ha blitt «dårlig».

Vær også oppmerksom på at når du forlater nettstedet vårt, kan andre nettsteder ha forskjellige personvernregler og vilkår som er utenfor vår kontroll. Sørg for å sjekke personvernpolicyene til disse nettstedene, samt deres «vilkår for bruk» før du engasjerer deg i noen virksomhet eller laster opp informasjon.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til ansvarsfraskrivelsen og godtar vilkårene.

Oppdatering

Skulle vi oppdatere, endre eller gjøre noen endringer i dette dokumentet, vil disse endringene bli lagt ut her.