Bettingalternativ som folk ikke liker så mye

Politisk spill

Folk er villige til å satse penger på det aller meste, spesielt om de tror at de kan vinne. Det ligger bare i vår natur, og det å ta risikoer er noe mange av oss liker. Men for mange er det viktig at det man spiller på er ansett som moralsk riktig, eller at det man spiller på har deltagere som er frivillige. Da snakker vi ikke om mennesker altså! Det finnes ikke gladiatorer lengre, selv om gud vet hva som foregår i mørke hjørner i denne verden.

Nei, vi tenker heller på dyremishandling, som for eksempel hundekamp. Det er noe med en veldig lang historie, som har foregått helt iden romertiden, eller kanskje enda lengre. Og det er ikke begrenset til et geografisk område heller, da det finne bevis på at det har skjedd i Japan, Storbritannia og mange andre steder. Heldigvis er det noe som er ulovlig i dag, og ingen skikkelig operatør tilbyr det lenger. Igjen, mørke steder i verden gir deg sjansen til å satse på det, men om du ser en slik kamp så kommer du nok til å miste helt lysten på det. Og det er lovlig i visse land, som Japan, Russland og Albania.

De fleste liker å spille på noe spennende og lovlig!

Selv om noen av oss kanskje ikke har det moralske kompasset som er nødvendig er det slik at de fleste av oss helst ikke vil spille på noe som kan skade noen. Hanekamp er noe slikt, og selv om en hane kanskje ikke virker så viktig så er det ikke akkurat gøy å satse på at en av dem skal dø. Det er ulovlig uansett i de aller fleste land, og det er ulovlig å se på til og med i USA hvor man kan bli straffet med fengsel.

Det er dog også andre ting folk ikke liker å spille på, som egentlig føles helt logisk. På mange bettingsider har man muligheten til å spille på politikk. Som for eksempel hvem som blir Norges neste statsminister, eller om Brexit ville gått igjennom eller ei. Det er ingenting galt som sådan å satse på noe slikt, men det føles ikke som gambling egentlig. Det føles litt som at man vedder mot en kompis om noe skal skje eller ei. Samtidig er det jo et element av risiko involvert, men oddsen er ofte mye lavere, da det finnes for det meste kun to alternativ. Om Erna eller Jonas vinner er ikke akkurat det mest adrenalinfyllende man kan tenke seg!

Det blir ganske morbid

Det finnes enkelte operatører, og de er ikke mange, som gir deg muligheten til å spille på hvilken berømt person kommer til å dø og når. Det er ganske utrolig at det er noe folk er villige til å satse på, men det eksisterer og selv om det er mye kritikk rundt det så stopper det ikke folk. Folk dør, det er ikke noe å gjøre med, men av natur så blir det slik at man håper noen dør så du kan vinne penger. Det er et visst problem med det kan man si, og er egentlig ganske enkelt å ta stilling til.

Folk liker å ha det gøy når man spiller. Det å se om et skudd går inn eller ei er det som folk er ute etter, i all hovedsak. Det ser man jo også på hva de forskjellige operatørene tilbyr av spill og hva som er aller vanligst å kunne spille på. Og heldigvis er mye av det vi har pratet om her ulovlig så det er ikke noe som de fleste av oss behøver å ta stilling til, utenom politikk!